ALERTĂ: Zeci de forţe de intervenţie pe Autostrada A1 din Sibiu!

0
463

Zeci de echipaje de intervenţie de la pompieri, SMURD , Inspectoratul de Jandarmi şi Ambulanţă intervin joi dimineaţa pe autostrada A1 din Sibiu, în zona nodului rutier Ocna, în cadrul unui exerciţiu care simulează o situaţie de “urgenţă complexă”.

Exercițiul privind gestionarea situațiilor de urgență pe „A1 – Centura ocolitoare a Sibiului” este coordonat şi iniţiat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu , începând cu orele 10.00, potrivit ISU Sibiu.

Demonstraţia de forţe va avea loc pe tronsonul de autostradă A1 – Centura ocolitoare a Sibiului, la intersecţia cu drumul judeţean DJ 106B, şi va dura, cel mai probabil două ore.

Desfăşurarea impresionantă de forţe de intervenţie se va face pe porţiunea de autostradă deschisă traficului din judeţul Sibiu.

Asta,  în condiţiile in care autorităţile ar fi putut sa simuleze exerciţiu pe cei 22 de kilometri de autostradă blocaţi, între Sălişte şi Cunţa, fără să afecteze traficul rutier.

Până joi, la ora 9.00, nici Poliţia Română şi nici CNADNR nu au făcut precizări cu privire la posibile restricţii de trafic pe A1, în judeţul Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.