marți, noiembrie 30, 2021
AcasăLOCALAlcoolul si viteza la control!

Alcoolul si viteza la control!

spot_img

Atentie, soferi! Incepe un nou weekend cu razii pe soselele judetului! Vizati sunt cei care consuma alcool la volan si cei care calca prea tare pedala de acceleratie!

Pentru ca in ultima vreme  a crescut simtitor numarul accidentelor rutiere grave si mai ales a celor in care sunt implicati soferi beti, oamenil egii au decis ca in aceasta perioada sa intensifice filtrele din trafic. Asa se face ca, in weekendul care tocmai a inceput oamenii legii scot in strada atat aparatele de masura a alcoolului din sange cat si pe cele de detectie a substantelor psihoactive. La acestea se adauga si aparatura radar.

Cei care vor sa isi pastreze permisul de conducere sunt sfatuiti sa nu urce in masina decat pe locul din dreapta sau in spate daca au consumat alcool. Si vitezomanilor li se recomanda sa isi exercite pasiunea doar pe circuitele special amenajate.

Nu scapa ieftin nici pietonii. Cei care traveseaza neregulamentar, pe culoarea rosie a semaforului sau circula pe carosabil risca amenzi usturatoare.

spot_img
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

spot_img

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa