Monday, October 18, 2021
HomeLOCALACTIUNILEIJP SIBIU, DIN ULTIMELE ORE

ACTIUNILEIJP SIBIU, DIN ULTIMELE ORE

Suspecți de furt calificat, au fost reținuți

În dimineața zilei de 4 mai a.c., un bărbat a sesizat polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru al unei societăți de pe raza comunei Cristian și au sustras mai multe scule electrice (menghine, polizor, aparat de sudură, compresor, flex), precum și alte bunuri, în valoare de aproximativ 4.200 de lei.

În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiștii sibieni, în cursul aceleiași zile s-a reușit identificarea și prinderea presupușilor autori.

Este vorba despre doi tineri în vârstă de 18, respectiv 21 de ani, domiciliați în comuna Șura Mică, sat Rusciori.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate părții vătămate.

Față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr, Post Poliție Cristian.

A condus fără permis

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 16,00, în orașul Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Transilvaniei de către un localnic în vârstă de 52 de ani.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, pe numele șoferului fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

UPDATE: Cercetat penal pentru furt calificat, un medieșean a fost reținut

Față de persoana în cauză, Judecătoria Mediaș a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

ȘTIREA INIȚIALĂ: În dimineața zilei de 3 mai a.c., în jurul orei 08,15, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, în cursul nopții de 2/3 mai, persoane necunoscute au spart geamul lateral al unui autoturism parcat pe Șoseaua Sibiului și au sustras un CD-player.

În cauză s-a deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma cercetărilor efectuate, la scurt timp de la sesizarea faptei, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Mediaș au identificat și prins presupusul autor.

Este vorba despre un localnic în vârstă de 19 ani asupra căruia a fost găsit și dispozitivul electronic reclamat ca furat.

Față de tânărul medieșean s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa