Acţiuni9 ale IJP Sibiu

0
99

Depistat în filtru, cu o alcoolemie de 0,65 mg/l

În această dimineață, în jurul orei 08:30, polițiștii Serviciului Rutier aflați în filtrul instituit pe Calea Cisnădiei, la intrarea în municipiul Sibiu dinspre Cisnădie (oraș aflat începând de astăzi în carantină), au depistat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice.

În momentul verificării documentelor necesare a fi prezentate în filtru, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în Cisnădie, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***

La data de 2 aprilie, în jurul orei 01:30, pe str. Rahovei din municipiul Sibiu, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu  au depistat un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi era suspendat.

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus avea ITP-ul expirat și nu avea încheiată poliță RCA. În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 2.450 de lei, fiindu-i reținut certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

***

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 21:10, polițiștii din Avrig au oprit pentru control un autoturism condus pe str. Horea din oraș de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, localnic.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 16:00, pe DJ 106, în afara localității Iacobeni, polițiștii din Agnita au depistat un minor în vârstă de 16 de ani, din Laslea,  în timp ce conducea o motocicletă tip enduro care nu avea montată plăcuță cu numărul de înmatriculare/înregistrare.

 Minorul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, iar motocicleta tip enduro nu este înmatriculată/înregistrată.

Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat.

***

La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 18:35, pe str. Horia din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au depistat în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, domiciliat în Brateiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

Pe numele acestuia s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.