ACȚIUNI PE LINIE RUTIERĂ

0
27

Polițiștii rutieri vâlceni au acționat cu radarele din dotare în perioada 22-28 martie a.c., în tot județul, pentru reducerea riscului rutier și identificarea persoanelor care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Polițiștii au aplicat 1191 de sancțiuni contravenționale, din care 51 pentru depășiri neregulamentare, 40 pentru abateri comise de către pietoni, 10 pentru neacordare de prioritate altor vehicule și 219 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 136 de permise de conducere, din care 50 pentru viteză și 9 pentru consumul de alcool la volan.

De asemenea, au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare.

Pe parcursul acțiunii, în după-amiaza de 28 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Milcoiu au depistat în trafic, pe Drumul Județean 678, în comuna Galicea, un șofer de 25 de ani din Stoilești, având dreptul de a conduce suspendat și o alcoolemie de 0,36 mg/l de acool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal.

În cursul aceleiași zile, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat în trafic, în comuna Gușoeni, o tânără de 24 de ani, fără permis de conducere.

Pasager dreapta era tatăl său, un bărbat de 65 de ani, care deși cunoștea faptul că fata nu are permis, i-a încredințat mașina, pentru a-și exersa abilitățile la volan.

Pe numele celor doi a fost deschis un dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here