Thursday, October 21, 2021
HomeLOCALACTIUNI ALE POLITISTILOR SIBIENI

ACTIUNI ALE POLITISTILOR SIBIENI

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Agnita, Post Poliție Nocrich, împreună cu colegii din cadrul Poliției Orașului Agnita, au reținut 3 tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

În fapt, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 04,30, proprietarul unui imobil din localitatea Alțâna a reclamat faptul că, în aceeași noapte, în jurul orei 03,30, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa de unde au sustras produse alimentare și băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 650 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Postului de Poliție Nocrich, în jurul orei 09,00, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, fiind vorba despre trei localnici, în vârstă de 20, 18, respectiv 16 ani. O parte din bunurile sustrase au fost găsite și recuperate de la domiciliile presupușilor autori.

De asemenea, din investigațiile amănunțite realizate de polițiști, s-a concluzionat că alți doi tineri, în vârstă de 18, respectiv 16 ani, tot din localitatea Alțâna, ar fi avut rolul de complici la săvârșirea faptei.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la infracțiunea de furt calificat.

Tot în cursul zilei de ieri, față de tinerii care au împlinit vârsta majoratului polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările în acest caz continuă.

Băut și cu dreptul de a conduce anulat, a fost oprit la timp de polițiști

La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 01,00, în localitatea Agnita, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Avram Iancu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, domiciliat în satul Netuș.

Ca urmare a verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că dreptul de a conduce al celui aflat la volan este anulat.

Mai mult decât atât, șoferul se afla și sub influența alcoolului, cu o concentrație de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Agnita, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept anulat, respectiv refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments

nym369405krya on La un pas de alergie
nem369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
num369405tetcher on La un pas de alergie
nym369405krya on La un pas de alergie
Vultureanu Bogdan on Viteza face victime
Alexandru on NU luati teapa!
Johnf551 on Donatii pentru spital
Sofia Esguerra Sorea on Cursuri de romana pentru straini
Leonor on Jocul de acasa