ACŢIUNI ALE ISU SIBIU, ÎN WEEKEND

0
114

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au intervenit, în acest weekend, pentru stingerea a șapte incendii și acordarea primului-ajutor calificat unui număr de 94 de cazuri medical.
Alte 21 de persoane au fost asistate medical de către formațiunile SMURD din
cadrul Serviciilor voluntare ale localităţilor Copşa Mică, Dumbrăveni şi Ocna
Sibiului.

Echipajele de pompieri au intervenit, în această perioadă, în municipiul Sibiu , pentru stingerea a patru incendii izbucnite la recipientele de colectat resturi menajere (tomberoane) pe str. Salcâmilor, str. Xenopol, str. Ceferiștilor și str. Frunzei.

De asemenea pompierii sibieni au intervenit în municipiul Sibiu , str.Barcelona pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism abandonat precum și pentru stingerea unui incendiu izbucnit la hornul centralei unui imobil de locuit în localitatea Șaroș pe Târnave.

Salvatorii sibieni au asigurat în această perioadă măsuri specifice din competență la Sala Transilvania cu ocazia Festivalului Ioan Macrea precum și la meciul de fotbal desfășurat la Stadionul Municipal.

Totodată, siguranța cetățenilor privind apărarea împotriva incendiilor a fost asigurată, în acest sfârșit de săptămâna, de echipajele de salvatori prezente la o serie de evenimente cu public numeros printre care amintim, Sala Transilvania cu ocazia Festivalului Ioan Macrea și meciul de fotbal desfășurat la Stadionul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.