ACŢIUNI ALE IJP SIBIU

0
163

Parfumuri contrafăcute, dosar penal original

La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 11,30, în parcarea unei stații de carburant din zona Veștem, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un tânăr în timp ce oferea spre vânzare diverse parfumuri sub diferite mărci similiare cu marca înregistrată.

Asupra gorjeanului în vârstă de 23 de ani au fost identificate 7 produse cosmetice contrafăcute.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 84/1998 R, iar parfumurile au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările continuă la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr.

Infracțiuni la regimul rutier

  • La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 06,30, pe DN 14, în localitatea Șaroș pe Târnave, polițiștii au oprit un autoturism după ce conducătorul auto a fost depistat conducând cu viteză peste limita legală, 76 km/h pe un tronson cu limită maximă de viteză de 50 km/h.

Cu această ocazie, s-a constatat că la volanul autoturismului se află un bărbat în vârstă de 28 de ani, al cărui drept de a conduce este suspendat.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

  • La data de 19 februarie a.c., în jurul orei 22,30, pe DN 14, în zona localității Ațel, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, un localnic în vârstă de 41 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă prin stânga, oprindu-se în șanțul care mărginește drumul.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au constatat că șoferul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.