Acţiuni ale IJP Sibiu

0
69

Alcool la volan

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 08,00, pe DJ 106D, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, domiciliat în Cisnădie.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Permis necorespunzător ansamblului rutier

La data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 16,30, în filtrul instituit pe Calea Cisnădiei, la intrarea în orașul Cisnădie, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Săliște, în timp ce conducea un ansamblu rutier format din autoturism și remorcă, a cărui masă maximă autorizată depășea categoria permisului de conducere deținut de către șofer.

Pe numele bărbatului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere cu permis necorespunzător categoriei din care ansamblul face parte.

Condamnat la închisoare

La data de 6 aprilie a.c., polițiștii sibieni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Avrig pe numele unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din orașul Avrig.

Avrigeanul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 2 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Aiud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.