Acţiuni ale IJP Sibiu

0
68

Reținut și cercetat penal pentru tâlhărie

La data de 29 martie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au reținut un bărbat, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

În seara zilei de 29 martie a.c., în jurul orei 20,00, Poliția Municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a lovit o femeie în timp ce se aflau pe o terasă din zona Calea Cisnădiei, din municipiul Sibiu.

La fața locului, polițiștii au identificat femeia în cauză, iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri asupra unei sume de bani, un bărbat ar fi lovit-o pe femeie cu pumnul în zona feței, i-ar fi sustras telefonul de pe masă, după care ar fi plecat.

Presupusul agresor a fost prins și identificat în scurt timp de către polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Cisnădie.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

De asemenea, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

Cercetările în acest caz continuă.

Septuagenar fără permis

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 12,00, pe strada Progrăzii din orașul Agnita, polițiștii au oprit pentru control un moped condus de către un localnic în vârstă de 77 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here