ACTIUNI ALE IJP SIBIU

0
43

Cercetați penal pentru furt calificat și conducere fără permis, au fost reținuți

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 12,30, un bărbat a sesizat Poliția Orașului Avrig în legătură cu faptul că, în noaptea de 14/15 aprilie a.c., persoane necunoscute au pătruns prin efracție în anexa unui imobil din localitatea Glâmboaca, de unde au sustras 50 de saci cu îngrășământ.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii avrigeni au reușit identificarea presupușilor autori în extravilanul localității Scoreiu, în timp ce încercau să ascundă bunurile sustrase. Prejudiciul, în valoare de 1.335 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Este vorba despre trei bărbați în vârstă de 16, 18, respectiv 35 de ani, toți domiciliați în satul Colun, comuna Porumbacu de Jos.

De asemenea, polițiștii au stabilit că cei trei ar fi transportat bunurile cu un autoturism condus de către bărbatul în vârstă de 35 de ani, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de cei trei s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, cercetările continuând sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, respectiv conducere fără permis.

Din cauza ilegalităților din trafic, a fost reținut

La data de 15 aprilie a.c., polițiștii Postului de Poliție Turnu Roșu au reținut un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în Tălmaciu, cercetat penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 20,45, în localitatea Turnu Roșu, bărbatul a fost identificat conducând un autoturism fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autoturismul este neînmatriculat, iar numărul de înregistrare aplicat pe auto este unul fals.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, iar cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Turnu Roșu.

La 17 ani, s-a ales cu un dosar penal

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 15,30, în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus de catre un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în Ocna Sibiului.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Fără permis, cu ATV neînregistrat

La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 16,30, în satul Armeni, comuna Loamneș, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului, au identificat un localnic în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un ATV fără a deține acest drept, vehiculul fiind neînregistrat.

Pe numele tânărului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here