Accident in Piata Unirii

0
369

Un sofer de nationalitate straina a produs in cursul zilei de luni un accident rutier chiar in giratoriul din Piata Unirii. Neatent, omul nu s-a incadrat corespunzator pe banda de mers.

Politistii rutieri spun ca accidentul rutier s-a produs luni, in jurul orei 11.00, in preajma sensului giratoriu din Piata Unirii. De vina pentru producerea evenimentului rutier este un conducator auto, cetatean strain, care nu s-a incadrat corespunzator pe benzile de mers in vederea schimbarii directiei de deplasare. Din fericire accidentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale. Cei doi conducatori auto implicati in evenimentul rutier au decis ulterior sa intocmeasca actele de constatare amiabila.

Politistii rutieri le recomanda tuturor participantilor la trafic sa dea dovada de prudenta pentru a evita producerea de accidente rutiere.

Conducatorilor auto in special li se recomanda sa fie atenti la sistemul de prioritate in giratorii, sa semnalizeze din timp atunci cand vor sa schimbe banda de mers, iar daca nu sunt siguri cu privire la manevrepe le care trebuie sa le faca in functie de banda pe care doresc sa mearga sa urmareasca marcajele stradale si de pe asfalt. Sagetile sunt in asa fel desenate incat sa ii ajute pe conducatorii auto sa isi dea seama pe ce banda trebuie sa se incadreze in functie de directia de deplasare pe care o au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.