Viata Soniei depinde de noi!

0
526

Viata unei fetite in varsta de 12 ani, din Talmaciu, depinde de bunavointa noastra! Copila a fost diagnosticata cu o forma grava de leucemie iar acum este programata pentru operatie in Israel. Tratamentele post-operatorii sunt insa la fel de costisitoare iar familia nu are de unde sa scoata aproximativ 30.000 de euro cam cat ar mai fi nevoie…

Pana acum un an de zile Sonia Dinica a fost un copil perfect normal caruia ii placea sa se joace, sa calatoreasca, sa rada cu fetitele de varsta ei si sa mearga la scoala! Viata ei a luat insa o turnura neasteptata! A inceput sa se simta rau si copilaria ei s-a transformat intr-un lung sir de drumuri de calvar intre diverse spitale din tara.

A inceput o lupta contra cronometru pentru a o salva pe micuta. Alaturi de prieteni si cunostinte, parintii fetei au alergat si au batut din usa in usa. Au facut campanii in mediul on-line au cerut ajutor in stanga si in dreapta, au vandut din casa pentru a strange bani iar cu multa truda au facut rost de suma necesara efectuarii unui transplant de maduva intr-o clinica din Israel. Lupta pentru viata fetitei nu se incheie insa aici! Dupa operatie are nevoie de tratamente care costa undeva la 30 de mii de euro.

Parintii micutei nu mai au efectiv ce sa vanda pentru a scoate o suma atat de mare! Fetita are nevoie de tratamentele post-operatorii ca de aer pentru a-si asigura o sansa la viata! In disperare de cauza cei care i-au dat viata micutei fac din nou apel la oamenii cu inima mare si cu posibilitati materiale. Orice leu conteaza! Orice suma, oricat de mica, reprezinta un pas inainte spre vindecarea Soniei!

Cei care doresc sa faca donatii au la dispozitie doua conturi deschise la BCR, pe numele lui Gheorghe Dinica, parintele fetitei bolnave.

Contul in lei este RO13 RNCB 0227 0939 4525 0004 iar pentru cei care vor sa faca donatii in euro contul deschis este RO67 RNCB 0227 0939 4525 0002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.