Arest la domiciliu si control judiciar pentru hotii care s-au dat drept falsi angajati la gaz

0
404

3 tineri banuiti de politisti ca au furat din mai multe locuinte dandu-se drept angajati ai retelelor de utilitati au fost retinuti de politisti. Pentru ca nu au implinit inca varsta de 18 ani, judecatorii au decis in cazul a 2 dintre ei arestul la domiciliu in timp ce pe un al treilea l-au pus sub control judiciar.

Cei 3 minori cu varsta de 16 ani, domiciliati in Sibiu si Mures, sunt suspectati ca in periada decembrie 2018-ianuarie 2019 au sustras bunuri din 3 locuinte de pe raza judetului. Acestia sunt banuiti ca au reusit sa fure chiar cu proprietarii in casa dandu-se drept angajati ai retelelor de utilitati. Cei 3 au fost dusi in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva insa pentru ca sunt minori masura nu este tocmai potrivita. 2 dintre ei au fost plasati in arest la domiciliu iar un al treilea sub control judiciar.

Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat. Pentru a preveni astfel de incidente politistii le recomanda sibienilor sa nu permita niciunui necunoscut acesul in locuintele lor.

In situatia in care va bat la usa astfel de persoane, cereti-le sa va arate legitimatia si sunati la firma pe care acestia sustin ca o reprezinta pentru a verifica daca sunt intr-adevar interventii in zona.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.