Sute de oferte de angajare la Bursa generala

0
455

Vineri a avut loc la Sibiu si Medias Bursa generala a locurilor de munca. Au participat peste 100 de angajatori care au pus la dispozitia celor aflati in cautarea unui loc de munca aproape 1400 de oferte de angajare. La mare cautare au fost absolventii de studii medii.

Pe langa cele 800 de locuri de munca disponibile la Vbursa din Sibiu, in Medias au fost disponibile alte 360 de oferte de angajare puse la dispozitie de 17 angajatori.  La mare cautare au fost persoanele cu studii medii care sa isi desfasoare activitatea pe utilajele sau pe liniile de productie din fabricile nou infiintate in judetul nostru. Cele mai multe posturi vacante, peste 100 la un singur angajator, au fost pentru montatori subansamble. S-au cautat la fel de bine si operatorii pentru masini-unelte automate si semiautomate. Pentru cei cu studii superioare au fost disponibile posturi pentru asistenti de relatii publice si comunicare pe limbile germana, franceza, italiana, suedeza, portugheza, finlandeza, japoneza, turca, estona, norvegiana, spaniola slovaca sau letona dar si posturi de ingineri specializati pe diferite ramuri ale productiei. Au mai fost disponibile postuei de consultanti financiari, acount-manageri, designeri, specialisti in achizitii sau coordonatori de proiect.

Cateva zeci de participanti au fost incadrati pe loc.Altii au fost chemati la sediul companiilor angajatoare pentru a da o proba de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.