Se strica vremea. Din nou!

0
282

Dupa un inceput de saptamana cu ceata si soare, de marti vremea se strica din nou. Meteorologii au emis si o informare de frig si vreme rea valabila pana joi la ora 10.00.

Atentionarea meteorologica a fost emisa in cursul zilei de luni la orele pranzului si intra in vigoare incepand din 11 octombrie de la ora 02.00 ramanand activa pana in 13 octombrie la ora 10.00. In acest interval sunt asteptate ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si  precipitatii mixte in zonele montane.

Meteorologii spun ca in majoritatea regiunilor tarii ploile vor incepe din cea de-a doua parte a zilei de marti. Cantitatile de apa pot ajunge izolat si pana la 50 de litri pe metrul patrat iar in zonele montane vor predomina ninsorile in special la altitudini mari favorizand depunerea unui nou strat de zapada. Tot in zonele inalte, pe creste vantul va ajunge pana la 80 de kilometri la ora, viscolind ninsoarea. In celelalte zone ale tarii acesta va sufla cu intensitate ceva mai redusa, de pana la 65 de kilometri pe ora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.