Carti, secrete si…motociclete

0
868

Cele mai spectaculoase motociclete lucrate exclusiv manual pot fi admirate in acest weekend la Sibiu. Expozitia moto este parte a celei mai noi editii Transilvania Tattoo Expo.

moto2Sunt deosebit de frumoase, sunt mai bune decat modelele de serie, sunt considerate adevarate bijuterii de catre cunoscatori si sunt 100% realizate manual. Vorbim despre motociclete. Pare greu de crezut dar in zilele noastre cu un ceva cunostinte ingineresti, un pic de dare de mana, ingeniozitate si multa pasiune se pot construi motociclete de la ghidon si pana la ultimul surub de la roata. Dovada stau colectionarii care au venit la Sibiu in aceste zile pentru a-si prezenta operele de arta. Motocicletele realizate manual pot fi admirate in cadrul Transilvania Tattoo Expo. Toate motocicletele realizate manual sunt omologate. Tot in cadrul conventiei de tatuaje a fost lansata si o carte dedicata motociletelor. Vorbim aici despre “Cultura motocilcletelor”, un studiu sociologic realizat de catre Gabriel Jderu. Ideea acestui volum a pornit asa cum era de asteptat de la…tatuaje.
Cartea este structurata pe 3 mari parti. Prima dintre ele abordeaza prezenta motocicletelor la noi in timpul perioadei comuniste, imediat dupa razboi cand, in lipsa automobilului oamenii au folosit motocicleta ca mijloc de transport. Cea de-a doua parte a cartii este concentrata pe tehnologie si pe modul in care digitalizarea a influentat perceptia despre motociclete. Cel de-al treilea capitol, cel mai antrenant am putea spune noi, vorbeste despre femei si motociclete, despre pasiunea pentru cai putere si despre tot ceea ce inseamna fenomenul moto la momentul de fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.