Femeie insarcinata, diagnosticata cu gripa

0
586

Inca o victima a cazut prada gripei. Este vorba despre o femeie insarcinata. Femeia a fost diagnosticata cu virus sezonier insa forma de boala nu a fost una severa si nu a necesitat internare.

graviduta

Inca o persoana ingroasa numarul cazurilor de gripa confirmate cu laboratorul la Sibiu. Este vorba despre o femeie de 35 de ani, insarcinata. Din fericire aceasta a contactat un virus sezonier, a facut o forma usoara de boala si nu a necesitat internare in spital. Primul caz de gripa confirmat in judetul nostru a fost la o femeie de 38 de ani din municipiul Sibiu. Aceasta a fost infectata cu virusul gripal de tip B dar nu a fost internata in spital. De altfel cele mai multe cazuri de gripa au fost confirmate la persoane din municipiul resedinta de judet. Vorbim despre 8 din cele 17 cazuri confirmate in total. Alte cazuri de gripa au mai fost confirmate la persoane din Cristian, Moardas, Ghijasa de Sus, Avrig, Agnita, Mosna, Ravasel si Medias.
10 cazuri au fost confirmate la femei si restul la barbati. Cea maiu tanara victima a gripei din acest sezon are 5 ani iar cea mai in varsta a avut 61. Spunem a avut pentru ca este vorba despre o femeie din Sibiu care a si decedat in urma complicatiilor aparute din cauza gripei. In total in judetul nostru in acest sezon au fost inregistrate 3 cazuri de deces din cauza gripei. Vorbim despre persoane care nu au fost vaccinate antigripal si care mai prezentau si alte afectiuni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.