80 de solicitări venite pe numărul de urgență 112

0
14

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns în ultimele 24 de ore la 80de solicitări venite pe numărul de urgență 112, după cum urmează:

  • 61  de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale;
  • 8 incendii de vegetație care au afectat aproximativ 26 de hectare de vegetație uscată și aproximativ 4hectare de litieră
  • 1 incendiu de deșeuri
  • 8 alte intervenții – recunoașteri în teren, o deblocare de ușă, asigurare de măsuri specifice.
  • 2 incendii în gospodării, după cum urmează:
  • Pompierii Stației Agnita au intervenit ieri după-amiază, în localitatea Vecerd, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată care s-a propagat la o anexă gospodărească și la o casă. Focul a fost stins de pompieri, însă anexa de aproximativ 30 de mp și casa de aproximativ 40 mp nu au putut fi salvate. De asemenea, incendiul de vegetație a avut o suprafață de aproximativ 200 mp de teren. Nu au fost înregistrate victime.
  • În jurul orei 01:00, pompierii sibieni au intervenit în localitatea Cisnădie, pe strada Cindrelului, pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o casă de locuit. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD și SVSU Cisnădie cu propria autospecială de stingere. Incendiul se manifesta la unul dintre pereții exteriori ai casei unde era o terasă, cu riscul de propagare la întregul acoperiș al locuinței. Acțiunea rapidă a pompierilor a limitat extinderea incendiului, astfel, a ars peretele exterior din lemn, pe o suprafață de aproximativ 30 mp și acoperișul terasei pe aproximativ 5 mp. Mansarda locuinței a fost inundată cu fum, însă a fost salvată de flăcări. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire nu au fost înregistrate victime. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.