Sibiu – Acţiuni ale IJP

0
251

Alcool la prima oră

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 06,30, pe DN 14, în afara localității Slimnic, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au depistat un conducător auto care conducea un autoturism având o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din comuna Loamneș, a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Condamnat și încarcerat pentru furt calificat

La data de 18 octombrie a.c., în urma desfășurării activităților specifice în vederea depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a prevederilor mandatelor emise de instanță, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu l-au identificat pe raza municipiului Sibiu pe un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Alțâna, pe numele căruia, la data de 28.04.2021, Judecătoria Râmnicu – Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.