6 persoane de sex feminin, au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020. Printre cele sanctionate, se numara Raluca Turcan si Daniela Cimpean

0
86

În urma apariției în mediul on-line a unor imagini în care sunt înfățișate mai multe persoane care nu poartă masca de protecție în timp ce se află în bena unui autovehicul, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificate 6 persoane de sex feminin, care au fost sancționate contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

Astfel, polițiștii au reținut că la data de 27 martie 2021, aflându-se în bena unui autoturism, respectivele persoane nu au purtat masca de protecție individuală, nerespectând astfel măsurile de protecție a vieții și pentru limitarea efectelor tipului de risc produs asupra sănătății persoanelor în contextul stării de alertă instituită la nivel național pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2, fiind aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, potrivit art. 65 lit. h din Legea 55/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.