30 de saantiere pe strazile Sibiului

0
399

Lucrarile la strazi sunt in plina desfasurare! La momentul de fata se intervine pe 30 de santiere. Cele mai multe interventii sunt in Turnisor si Gusterita.

 

In Turnisor se intervine pe strazile Zavou si Graului unde se face sapatura generala pentru modernizarea drumului. Se mai lucreaza pe strazile Ovazului si Seceratoarelor.

In Gusterita au loc interventii pe strazile Luncii, Gorunului, Octavian Ghita, Malinului, Muncitorilor si Pinului. Majoritatea interventiilor vizeaza atat lucrari la retelele de apa si canalizare cat si la carosabil respectiv trotuare.

In apropierea centrulului se lucreaza la amenajarea parcarilor si aleilor dintre blocuri in perimetrul Scoala de Inot-Lomonosov si in zona din spatele blocurilor de pe bulevardul Milea.

Pe Milea si Calea Dmbravii se asterne un nou strat asfaltic in timp ce pe strazile Raului si Cibinului lucrarile s-au finalizat. Zilele acestea au fost realizate marcajele rutiere.

Au inceput si lucrarile la Stadionul Municipal. Se demoleaza vechile tribune pentru a permite construirea unora noi. La tribuna oficiala vor fi modernizate scarile, scaunele si instalatiile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.