24 de ore si niciun furt…

0
609

Situatie inedita la Politia Sibiu. 1 martie a fost prima zi din an in care nu s-au raportat furturi! Majoritatea cazurilor de infractionalitate constatate de politistii sibieni au vizat in special ramura de legislatie rutiera.

Politistii sunt de-a dreptul socati dat fiind faptul ca nu a fost anuntat timp de 24 de ore niciun furt in judetul Sibiu. Oamenii legii considera ca pana si hotii au preferat ca la inceput de martie sa cumpere florile si martisoarele pe care le-au oferit doamnelor si domnisoarelor. Nu la fel de lipsiti de incidente au fost politistii rutieri. In strada s-au dat de 1 martie peste 100 de sanctiuni cu valoare totala de 24 de mii de lei.

Politistii rutieri au desfasurat actiuni de prevenire si combatere a incalcarii normelor rutiere. Un sofer s-a ales cu dosar penal si alti 12 au ramas fara permis. Ghinionistul cercetat acum penal este un tanar in varsta de 24 de ani din Tilisca. Inainte de a urca la volan acesta se cinstise cu ceva licori bahice. Cand a fost oprit de politisti barbatul in cauza a refuzat atat etilotestul cat si recoltarea de probe biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.