1200 de locuri de munca vacante la Sibiu

0
468

Sibiul ocupa locul 4 la nivel national in ceea ce priveste numarul de locuri de munca vacante. Conform ANOFM inaintea noastra mai sunt Bucurestiul, Aradul si Timisul. Petru saptamana aceasta angajatorii din judetul nostru au pus la bataie aproximativ 1200 de locuri de munca vacante.

Conform datelor ANOFM pe primul loc in topul locurilor de munca vacante se situeaza Bucurestiul cu peste 3 mii de oferte active urmat de Arad cu aproximativ 2 mii de posturi vacante. Judetul Sibiu mai este intrecut doar de timis. La momentul de fata in judetul nostru, prin serviciile oferite de catre cei de la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca sunt disponibile in aceasta perioada un numar de 1203 posturi vacane. 1156 dintre acestea sunt pentru persoane cu studii superioare iar restul sunt dedicate celor cu pregatire superioara. Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru muncitori necalificati in confectii, zidari, lucratori comerciali, soferi pe masini de mare tonaj, agenti de paza, demolatori de cladiri, casieri, fierari sau instalatori.

In cazul celor cu studii superioare cele mai multe posturi disponibile sunt pentru ingineri. La mare cautare sunt si proiectantii sau specialistii in domeniul calitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.