“Wanderlust” la Cinema “Arta”

0
2569

Cinematograful Arta din Sibiu va invita in saptamana care urmeaza la o comedie savuroasa cu Jennifer Aniston si Paul Rudd. “Wanderlust – Cu lumea-n cap” ruleaza incepand de sambata.

Paul Rudd si Jennifer Aniston sunt protagonistii comediei “Cu lumea-n cap”, regizata de David Wain, al carei producator este Judd Apatow (Knocked Up), despre un cuplu care paraseste stresul metropolei pentru a se alatura unei comunitati hippy, unde singura regula este aceea de a fi tu insuti.
George si Linda formeaza un cuplu extrem de stresat din Manhattan, cei doi ducind un stil de viata mult peste posibilitati. Dupa ce George isi pierde jobul, iar Linda isi vede din nou refuzat proiectul documentarului sau mult prea deprimant, cei doi nu mai au decat o singura optiune: sa se mute in Atlanta, pentru a locui cu Rick, fratele mitocan al lui George si cu sotia lui permanent abtiguita, Marisa, in Atlanta. Doar pentru cateva luni, pana cand se vor pune din nou pe picioare…
Dar, pe drum, cei doi dau peste Elysium, o comunitate idilica populata de personaje excentrice, precum Carvin, fondatorul grupului, Seth, masculul Alfa din grup, Eva, frumoasa dezinhibata sexual, Wayne, nudist convins, Kathy, care nu stie ce sint limitele, Karen, fosta starleta porno parasita de sot si in depresie. Toti acesti excentrici au o viziune cu totul diferita asupra vietii. Banii? Nu pot cumpara fericirea. Cariere? Cine are nevoie de ele? Haine? Doar daca tii neaparat.
Sa fie, oare, Elysium, noul inceput de care au nevoie George si Linda? Sau schimbarea radicala a perspectivei mai mult va agrava problemele lor, in loc sa le rezolve?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.